Здравейте! Тампонът вече е сдал багажа. Скърца доста грубо особено като е студено и като минавам през неравности по пътя. Знам, че не е много скъп, но не знам какво ще ми струва смяната му. Някой ако е сменял би ли споделил къде и съответно за колко пари го е сменил? Благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тампон на макферсона
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kiril156 Покажи съобщениеЗдравейте! Тампонът вече е сдал багажа. Скърца доста грубо особено като е студено и като минавам през неравности по пътя. Знам, че не е много скъп, но не знам какво ще ми струва смяната му. Някой ако е сменял би ли споделил къде и съответно за колко пари го е сменил? Благодаря.
Тампон на горен или долен носач?Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
-
-
Първоначално публикувано от Marchoni Покажи съобщениеСкърцат тампоните на горните носачи. Има много писано за това. Ако не са износени можеш да минеш само със смазване.Алфа Ромео 156 1.9 140кс 2003г
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТо това окачване не е макферсон.sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
-
Първоначално публикувано от Marchoni Покажи съобщениеКолегата ти го е написал ясно, окачването не е макферсон. Следователно питай твоя човек, къде е тоя тампон на макферсонаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от kiril156 Покажи съобщениеСтранно. Казаха ми, че е от макферсона. Човекът,който ми го каза, е имал над 10 алфи 156 и твърдя, че разбира каза, че се е разпокъсал.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment